CONSELLS: ESCALFAMENT

La gent de Zoot Sport ens donen uns consells a l’hora de fer l’escalfament:

La nostra clau: Escalfament Consells

Com qualsevol màquina, el cos humà necessita ser escalfat abans que el fem servir. No fer-ho augmenta la nostra probabilitat d’una lesió i al mateix temps que limita el nostre potencial fora de la porta de sortida.

Tots entenem la idea d’aconseguir que flueix la sang i l’afluixament dels músculs, però un escalfament adequat també activa els òrgans, diferents sistemes perquè puguem practicar en el nostre millor nivell. Aquí estan els nostres tres consells favorits per preparar un gran entrenament o cursa.

Estàtica és Out , dinàmic és In
Tradicionalment l’estirament era estàtic. Es basava en la idea de celebrar diverses postures entre 30 segons i un minut per fer-nos àgils. No obstant això, mentre que els estudis han demostrat que això encara és útil per ajudar a relaxar i calmar el sistema nerviós, però que no ajuda a entrenar.

En el seu lloc, abans de fer exercici hauríem d’estar estirant de forma dinàmica. Això té l’avantatge de millorar la potència, la força i el rendiment. Quan ens estirem dinàmicament movem els nostres músculs a través del seu rang complet de moviment de manera repetida i uniforme. L’objectiu és activar els músculs que farem servir durant l’entrenament. És important que no estirar massa els músculs o ser contundent, ja que això pot provar algunes lesions.

Comenceu a poc a poc
Tots tenim un temps limitat per aconseguir els nostres blocs d’entrenament, això pot provocar que ens saltem l’escalfament i entrar de ple en l’entrenament. Hem de fer cas omís d’aquest impuls i lentament començar el nostre exercici. Els nostres cossos necessiten temps per prendre consciència del que estem a punt de demanar d’ells. Això és especialment important si estem cansats o adolorits. En no donar al cos temps suficient per despertar, només estem demanant lesió.

Escolta al teu cos
Demanem molt dels nostres cossos. Capacitem contínuament perquè puguem competir en tres esports diferents. A canvi, és important que escoltem el que els nostres cossos han de dir. Hi haurà dies en què un escalfament mínim és tot el que necessitem abans de colpejar el camí. En altres dies, potser haurem de córrer diversos km a la pista abans que els nostres cossos comencen a respondre. En escoltar aquests comentaris podem mantenir el nostre cos sa i fort i es perdi innecessàriament jornades de formació a través de les lesions fàcilment evitables.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s